Македонија предизвика огромен интерес на Саемот за туризам во Берлин

Делегација на Агенција за поддршка и промоција на туризам привлече бројни посетители на штандот на Република Македонија, претставувајќи ја културата, историја и традицијата на нашата земја на ITB Германија, еден од најголемите саеми за туризам во светот.

На средбите остварени …

Read more
1 5,154 5,155 5,156 5,157 5,158 5,210